jetzt waren wir dar! - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Evert en Derk Jan Groendijk Montsma - WaarBenJij.nu jetzt waren wir dar! - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Evert en Derk Jan Groendijk Montsma - WaarBenJij.nu

jetzt waren wir dar!

Door: Evert en Derk Jan

Blijf op de hoogte en volg Evert en Derk Jan

16 Oktober 2007 | Costa Rica, San José

Heeeee minsken uit het natte en koude nederland,

Nou we binne ankommen hoor. Wat een reis! Gister eerst al te laat weg en toen onderweg een man onwel werd moesten we ok nog een tussenlanding maken op Iceland. De man die niet goed was was toen helaas al overleden. Niet best, het gebeurde 6 stoelen voor ons. Raar gezicht. Toen we eindelijk na 2,5 uur verder konden moesten we nog 7 uren vliegen naar Orlando. Dat was wel lang. Hier aangekomen moesten we in 1 x door maar dat hadden wij domme friezen niet begrepen dus stonden we te wachten op onze bagage. Totdat er niets meer kwam en we ons nueit lekker voelden. Na enkele mensen gevraagd te hebben bleek dat de bagage al in het volgende vliegtuig zat en wij nog 3 minuten hadden om mee te vliegen. HEt toestel wachtte op ons.... vliege dus! Strontmazzel zei een nederlander en iederen juichtten toen wij binnen kwamen. Toen nog 2 uur en 45 minuten naar San Jose. We waren al erg moe van de reis. Inmiddels 20 uren verder. Bij aankomst stond de taxi al klaar en konde we naar het hotel. Eindelijk slapen na goed 24 uur wakker te zijn geweest...

Na 10 uur weer wakker geworden en een beetje rondgehangen in het hostel. Vage gast Peter ontmoet uit engeland en met hem voor een tour San Jose in gegaan. Niet echt een boeiende stad maar wel grappig voor 2 dagen. Rare mensen, rare taal en raar geld. Verder wel goed bier en lekker eten tot nu toe( nog geen skieterij). We zijn van plan hier nog 2 nachten te blijven om dan vervolgens af te rijzen naar de oost kust. 2 nederlanders zeiden dat het hier te gek is, apen)net als wij vanavond), krokodillen, schildpadden en andere vreemde beesten liggen op ons te wachten.

Nou wij gaan aant bier! snel volgt er meer over onze avonturen hier op CR.
Werkse morgen, haha!
dkk tt
Derk Jan en Evert

• 17 Oktober 2007 - 07:22

Jellie:

Hoihoi,

Fijn om te horen dat jullie veilig zijn aangekomen, na zo'n lange reis!
    Maake er wat moois van en geniet ervan! Ik lees het allemaal wel ;-)

Groetjes Jellie

• 17 Oktober 2007 - 07:56

Ilse:

Heeeeeeeey!

Haha godsamme zeg, wat een mooi begin van jullie reis. Is eens wat anders dan saai films kijken in het vliegtuig.
    Jullie hebben meteen het mooie weer meegenomen :( Ik denk dat we maar een hosgeldpotje maken en binnenkort jullie komen opzoeken :P
    Heeeeeeel veel plezierr.

Xx Ilse

• 17 Oktober 2007 - 07:58

Striid:

Das wel weer es wat anders dan door europa heen te crossen. Nou drink er ook maar 1 van mij dan, ik sil naar mien werk :(

• 17 Oktober 2007 - 11:14

Robin:

dat gaat weer best allemaal!

• 17 Oktober 2007 - 12:53

Ronald:

als er bier is dan is het altijd goed he;)

• 17 Oktober 2007 - 14:19

Hoving:

Ja hoor,het is weer dood en verderf met jim 2en ien de buurt.maar ja,that's live.
    goed om te horen dat jim dr zonder kleerscheuren aan kommen binne (ok een wonder)Veel plezier verder nog en supse!!!

• 17 Oktober 2007 - 14:47

Marja:

Heyyyyyy Evert en Derk Jan!!
    fijn dat jullie goed zijn aangekomen..
    wel een beetje naar wat er tijdens de reis is gebeurd, maar goed.. er staat jullie veel moois te wachten..
    ik hoop dat jullie een fijne reis hebben, veel leuke dingen beleven!!
    ik hou jullie berichten in de gaten. het is leuk om te lezen waar jullie zitten en wat jullie doen..
    nou veel plezier en succes he!
    dikke tuut

Marja

• 17 Oktober 2007 - 14:49

Wietze:

Volgens mij wut 't een Black Metal tripje zo te horen.
    Beetje Final Destanation zo, wie is de volgende die aan de beurt is? Hahaha.

• 17 Oktober 2007 - 16:09

Rosita:

Hola!! Que tal?

Ik was blij om te lezen dat jullie niet 2 volle weken in SanJose blijven...bleh!! Niks an...maar dat had je al gezien.
    Ga lekker het binnenland in! En geniet!!!
    (wij gaan in april weer :-D )

liefs
    Rosita

• 17 Oktober 2007 - 16:18

Edwin En Rianne:

Fijn te lezen dat jullie goed zijn aangekomen! We zullen jullie belevenissen volgen via deze site.
    Groetjes van ons.

• 17 Oktober 2007 - 18:42

Tjaard/conny:

Hey jongens, blij dat jullie daar goed zijn aangekomen, en dat het bier daar gelukkig goed smaakt! Wat betreft dat vreemde geld.... een client van mij spaart buitenlandse munten, dus mocht je iets overhouden, dan wil hij ze graag hebben. (maar het geld gaat vast op aan.... hi hi)
    veel plezier verder, en we volgen jullie.
    dddm (doeidoeidemazzel)

• 18 Oktober 2007 - 09:41

Thusfront:

hee evert en derk jan!
    Nou mooi dot we een reactie van jim he:)en dat alles goed gaat! dus een hele avontuurlijke vlucht had. Maar et was wel voor herhaling vatbaar?dat hopen we! Dus ok al een tour maakt door san Jose, druk skema;) haha.
    Hier thus is alles goed, we he nog geen internet,sit nou opt werk erachter. Zodra we internet he,sille jim vaker een berichtje van ons krije hoor:) Binne druk besig met de zolder leeg te maken, en dan vanmiddag oude hus skoonmake. De garage vant nieuwe hus staat tot aan et dak vol met rotzooi,niet best!Maar et skiet al op.

Nou, heel veel plesier en doe voorsichtig, enne bierdrinkse!
    We wachte met smart op een nieuw avontuur op jim site :D

Dikke tut,van ons allen

• 18 Oktober 2007 - 10:30

Marianne:

Tsjong, wat een begin van deze reis! Ach kan het alleen maar mooier worden, toch? Veel plezier nog en ik kijk uit naar jullie volgend verslag.

Dikke tut

• 18 Oktober 2007 - 11:08

Koekje:

Hey suplappen!!

Mooi om te lezen dat jullie na een beetje vreemde reis aan zijn gekomen.
    Veel plezier daar en hou ons op de hoogte met verhalen en foto's!!

Latexxx

• 18 Oktober 2007 - 18:50

Heit:

Nou wat een reis, gelukkig goed aangekomem. Niet al te veel bier drinke, anders gaat het mis. We houden jullie in de gaten, Gods zegen toegewenst en veel plezier. Groetjes van ons uit Kollum.......

• 19 Oktober 2007 - 07:42

Leendert:

Hey Broer en Boer! Mooi dat jim (goed) binne aangekomen. Ik hoop dat jim veel plesier herre en geniet dervan!!

Groeten Leendert

(ps; hest al wat logistieke oplossingen zien in San Jose?)

• 19 Oktober 2007 - 09:02

Hilda:

Uhu,wat een reis! Things can only get better! Have fun en doe vooral voorzichtig ;-)

Tut Hilda

• 19 Oktober 2007 - 09:29

Dorien:

Heeej jongens!

Haha, de hinnereis kon natuurlijk ok niet normaal gaan bij jim, he ;-)!
    Blij dat jim toch heel aan binne kommen en nog heel veel plezier der ien Costa Rica!

Tut Dorien

• 19 Oktober 2007 - 11:22

Suze:

Haha, toch maar een weblog? Lekker voor ons, in het regenpokkenweer lekker jullie avonturen lezen! Je beleeft wat he, als je reist! Geniet ervan!
    Liefs,
    Suze

• 19 Oktober 2007 - 16:06

Jellehenk:

hey jonges een fijne vakantie daar en bier drinkse he haha

• 19 Oktober 2007 - 17:19

Meike:

Tsjonge jong, begjint lekker :)
    Mar ik bin ek bliid dat jim goed oan kaam binne en nog hele folle plezier !

Tut, Meike

• 20 Oktober 2007 - 07:51

Drunken Lullabies:

he fyn dat jullie goed zyn aangekomen nu bier drinken en vergeet de vroutjes niet

• 20 Oktober 2007 - 18:48

Sprietsma!!:

Hey mannen!

Nou haha de reis begint weer lekker, mjah ook niet anders van jullie gewend:P
    Geniet der maar van en wacht jullie volgend verhaal af!

Groetjes vanuit G'klooster!

Sprietsma!

• 20 Oktober 2007 - 20:18

Tjalling En Berber:

hallo jongens

heel veel plecier toe gewenst

gr tjalling en berber

• 21 Oktober 2007 - 10:46

Oma:

hee evert
    mooi dat jim der binne!! doe voorzichtig en veel plezier daar nog!

groetjes en dikke tuuut oma sien

• 21 Oktober 2007 - 16:06

Sytske:

Hey lekkere kerels...

Tjonge jonge hebben jullie dat allemaal weer haha. Geniet er van want voor dat je het weet ben je weeer thuis...
    En ik hou jullie hier vandaan wel wat in de gaten haha...

Dikke TUT Fan sytske

• 21 Oktober 2007 - 16:39

Patrick:

hahaha wat een verhaal veel plezier daar groetjes patrick de grunniger.

• 21 Oktober 2007 - 19:06

Hinne Marten:

Hey minsken
    fijn dat jim goed bin aan gekomen. En al heel wat mee gemaakt te hebben, terwijl jullie nog niet eens op de bestemming waren.Dirk Jan je kan er vanavond een meer drinken want Heerenveen heeft van AZ gewonnen dangzij een goal van Alves in de laatste minut:)Ik wens jullie heel veel plezier daar groeten uit Buitenpost

• 22 Oktober 2007 - 22:14

Wietze M.:

Evertenderkjan.latennietzoveelvanzichhorenopdezeweblog.nl ?

• 23 Oktober 2007 - 11:57

Geertyo:

Mantjes! Komt helemaal goed zo te horen..niet alleen maar bier drinken he, ook de bedoeling om nog wat om jim heen te kijken! lttrss

• 24 Oktober 2007 - 02:31

Kyra:

En hoe is t afgelopen met Heereveen. Is t leuk in La Fortuna (mijn vraagteken kan ik niet vinden op t toetsenbord vandaar) Veel plezier en bedankt voor de gezellige dagen. Misschien tot snel.
    groetjes Kyra

• 24 Oktober 2007 - 10:08

Timme:

Maak er een feestje van!

• 24 Oktober 2007 - 18:16

Tessa:

hALLOE!!
    NOu dat was dus weer een mooi begin van de reis zeg sjonge!
    Maar ga maar even op een paar schildpadden zitten en wat racen ofzoe.
    Ik ben benieuwd!!

kusje tessa

• 27 Oktober 2007 - 16:06

Andre En Melande:

`Heey jongens,
    Zooo dat is een hele reis, maar gelukkig goed en wel aangekomen, super! Geniet ervan, lekker bier zuipen en gek doen!

Groetjes Andre en Melande