re......
Door: Evert
Blijf op de hoogte en volg Evert en Derk Jan
06 November 2007 | Peru, Lima
Gientje, nee we hebbe gien site op mijn album maar we hebbe 300 fotoplaatsen bijkocht op disse site, WEl zo makkelijk!Maar we kinne in dit hostel niks plaatse want alles zit achter slot en grendel. We binne nu in Araquipa! net een lange busreis achter de rug, de hele nacht met weinig slaap. en mooi dat het opschiet int huuske.. ik mar denke dat jim allang klaar waren. We wille in een internetcafe even wat fotos plaatsen. Tot snel en ik bel hjoed nog wel efkes.
Wietze,
haha ja der hebbe we it hier nog met nederlanders over hat. dit jaar een 11stedentoch zonder ons... t zal net best weze! wij hebbe hier niks anders dan zon..maybe op skeelers dan maar? hehe. HOe ist in ons stadsje? bietje feest nog der? en vette bands op MEtal maniacs zag ik..boeke alvast maar.. heudieheu
HOving,
houdst do die es efkes stil te bleren de hele tied, hest niks beters te doen.hehe. mooi wurk durk, ga zo door... Cambuur lwd euhhhhhhh, de best...
en huhuveen wint alles omdat dj er niet bij is. Groeten dereuh!!!
Geert,
joen een poolwedstried hjirre, wie verliene wieke 2e... ik sil oan die thinke.. en hoe wie de boerekool? dkk tt, ek efkes oan nienke.
Jabik,
Mooi hosteltje dat point gebeuren. echt vet relaxed en goeie lui... we zitte nou in de 2e vestiging. oare wieke cusco... gjit mal hjirre ha we al heard. en bedankt foar dien tips. it measte dogge we allehjer.. super..
gr Evert
Jakob en Atsje,
Kink wat haar van dei leene? voor in de bergen straks-... brrrrrrr en heel veel plezier in spanje...een bietje een honeymoonreiske think? Pura Vida, si en no, no comprendo haha
tot snel
groetennnnnn
Timme,
HOe gaat het met onze nummerkes? heb nog geen gitaar kunnn vinden inn de kleine plaatsjs hiere. WE zitten nu in een mooie stad en ga morgen er op ut... al meer bandleden erbij? of opties? ben benieuwd.
tut Evert
Thea en Jorn,
Thea al haast zwanger?of hoe liket it?
Drink er maar 1 op in de parooooo
groeten
en alle andere minsken die ik vergeten bin... treur niet er komt nog wel eens een momentje.
heudieheu en oant snel!!
06 November 2007 - 16:26
Thea En Jorn:
ja ze is bijna zwanger van een tweeling:
evert jan en derk evert!!!!
06 November 2007 - 18:03
Hoving:
Hahahaha!!!! evert jan en derk evert! Dien kienders sille maar su hete!! AAAAAARRRRRRG!!! nee,maar mooi jong,dan is dit fut de laatste,dan smore jim der maar!!!!!Bom op PARAquipa!Nee hoor,geintsje,zelfs at jim suwat op de andere kant van deze aardkloot zitte,binne jim niet van mij af! Lekker wippa in Araquipa!!!!! Later! -
06 November 2007 - 19:26
Wietze:
It is hier vanavond weer feest, en vrijdag Snorkelgrot hé.
UMM komt wel goed, sil plek frij houde!
De heu!
06 November 2007 - 19:29
Geertyo:
Stampotjes smaken weer heerlijk hier met dat mindere weer!!! En het poolen en killeren wordt goed geoefend, kinne we die mooi even inmaken ast weer thus bist!
Wordt hoog tijd voor wat mooie fototjes! Ben wel benieuwd naar wat verbrande kop fotos...He mantjes feest en reis ze daar! Latersss -
08 November 2007 - 15:40
Striid:
Hey Lui,
Alles goed daar, vet druk hier had de laatste tiid maar ik check wel effe regelmatig hier ;-)
Morgen naar Gorgoroth, lekker headbangen met mien lange haren....tsjaa evert...dat wurdt wer een tiidsje sparen enne....ik nim Bianca met :P
Verder gaan ik over 2 weken verhuuzen naar de groningerstraatweg, dus je moet het oud en nieuw feestje missen in mijn nieuwe woning maare zodra jim wer thuus binne mutte jim maar snel effe komme te pilsen.
Nou groeten en suupse.... -
08 November 2007 - 18:49
Evert:
Hee striid jonge.
Nim Bianca met? haha alst maar goed op haar ´past. Maar der her ik alle vertrouwen in. JA dat haar duurt wel een 2 jaar denk ik. Maar dan ist weer fris en nieuw. Dus jong, verhuusje naar de groningerstraatweg? in GRoningen? ;) mooi dichtbij de boeierstraat nou..HEee doe jim best morgen even en laat de haren maar wapperen. GRoeten even Aan Karin.
heuddieheu -
08 November 2007 - 18:53
Derkie En Evert:
Jaja binne we weer. NEt 2 dagen vet ziek geweest van waarschijnlijk een ei met ham etc.... bleh niet te best! DErk jan begon eergisteren al met het vullen van onze plasticzakken. En nog geen 2 uuur later spoelde ik de buitenliggende zakken af met braaksel. Ook de wc,s zijn niet gespaard gebleven. Ooit waren ze wit, nu een beetje geel bruinig. Echt vetttte FOODPOISENING!!! We zijn nog noooit zo ziek geweest,. Alle gaten waren doorspoeld met.... zeg maar..Gisteren de hele dag op bed gelegen en een beetje gegeten. Vandaag smaakte de koffie en de broodjes alweer en we hopen morgen weer de oude te zijn.
HOP HOP, gaat ie weer....
Fotos volgen straks omdat we hier niets kunnen plaatsen....
greetingssss D en E
08 November 2007 - 18:54
Jakob:
He Evil en Derkjan, even wennen zeker zonder al dat haar op je hoofd Evert. Staat je inderdaad goed. Nu ik nog zeker? Dat zandboarden klinkt opzich vrij heftig, vanaf 20m hoog het zand bedwingen.
He nog folle plesier by de Inca's hin, en lit jim net offerje! groet -
09 November 2007 - 04:09
Wietze M.:
Striid komt d'r niet in morgen! -
09 November 2007 - 15:28
Evert:
wat nou..hest ruzie met em? was weer te irri toen ie dronken was zeker? -
09 November 2007 - 18:24
Jorn:
kotsten is cool:p!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
09 November 2007 - 23:27
DJ En E:
Hier wat fotos van de afgelopen 2 weken. Wel wat door elkaar heen. Dus Hotsprings Costa Rica, Buggydriving and sandboarding in Huacachina, Nazcalines en mummies in Nazca en de rest in Araquipa.
WE hebben vandaag gewildwatervaart (maw geraft) echt super tegek... Derkie en Evert als de 2 piloten voor op het schip de ZK666 en maar 1 x om gegaan en drie keer overboord, hangend aan 1 voet. Machtig!!er zijn 2 fotos gemaakt die we nog toegemaild moeten krijgen. Morgen van plan om te gaan trekken, jajaj dat lezen jullie goed.! Verder info volgt over dit prachtige trekavontuur.
Ohja. HEt gaat inmiddels weer redelijk met ons, alleen derkjan zijn lachspier doet nog wel eens pijn. Dermate meer hij lacht! En dat maakt mij weer aan het lachen en zo rolt de bal weer door. haha!
Hartstikke mooi!
Dikke tut aan jim allen... en laat heerenveen zondag de bal er in knallen!
09 November 2007 - 23:32
Aanwijzingen:
Zien jullie de ufo? echt een hele tijd bleef deze rondvliegen!!
Ook de zakken die jullie zien zijn van een avondje ziek zijn.. Inmiddels zijn het er al 4.
De sandman die jullie bij de buggy zien lijkt wel wat op Derk jan HEh? dit was na zijn hele mooie breekdance en koprol...
10 November 2007 - 08:48
Popje!:
Ahhh! popjes haar eraf!
Grmbl! :) Nouja het groeit wel weer aan binnen nu en een paar jaarkes;).
Ik heb ook wel zin in Peru zeker wanneer het hier nu stormt en koud is!
Dikke tuut voor Popje!
11 November 2007 - 15:36
Hoving:
Montsma.......Weer een overwinning!!!
vitesse-Sc Heerenveen 0-1
Alves direct ROOD ien de laatste minuut van de 1e helft om een slaande beweging,dikke sukkel.
Heerenveen staat nu 4e!!!
nog ff wat overige utslagen (let op groningen en cambuur)
fc zwolle-cambuur 4-1
feyenoord-ajax 2-2
roda-groningen 5-1
psv-az 1-1
Drink dr maar een paar op de overwinning! -
11 November 2007 - 18:03
Heit:
Hoi jonges, weer heel wat beleefd lees ik. Nou dat gaat mar goed met al dat gespui, maar ja dan is het er ook maar weer ut. dus gien brood met ei weer daar... Dat zandhappe was ook wel wat zeker, en dan een verbrand hoofd. Wij deden dan een zakdoek met 4 knopen op het hoofd. goeie tip?? Verder veel plezier en oant sjen. -
11 November 2007 - 19:20
Leendert & Ike :
Hey Evert & Derk Jan, mooie foto's!! das wat anders dan ient kouwe nederland. evert, moet even van Ike zegge dat dien haar veel beter staat so :)!! en derk jan, hest al een mooi vrouwstje sien of siest alleen naar de schapen die der omlope nou oant de oare keer maar weer! volle lof en seine Leendert & Ike -
12 November 2007 - 07:03
Jeannette:
Ziet er leuk uit die plaatjes, maar ik begrijp niet alles.....
Fijne busreis morgen en tot overmorgen!!!!!
Gezellig -
13 November 2007 - 03:02
Kyra:
Heeey! Leuk in Arequipa? Inca trail is ons niet gelukt, dus maar met de trein gegaan, ook leuk. Je moet eigenlijk zorgen dat je er s morgens voreg bent, nu was de magie ene beetje weg door al die toeristen. En de bus van cusco naar puno is maar 15 soles en je moet echt in lake titikaka bij zo´n familie op een eiland gaan slapen, supergaaf en bijzonder. wij gaan morgen naar la paz en waarschijnlijk met de dodentrein naar brazilie (gelukkig leest onze familie deze site niet ;))
veel plezier
groetjes Kyra -
13 November 2007 - 10:48
Philip En AJ:
Hey Evert,
Leuke verhalen en mooie foto's hoor! Je vermaakt je maar best daar in Zuid Amerika. Vooral het mooie weer maakt ons jaloers :P. Wij zitten nu in good old Kollum naar buiten te staren met de regendruppen op het raam. Nou nog veel plezier de komende tijd! We zullen deze site in de gaten houden.
Groeten,
Philip
AJ -
13 November 2007 - 18:45
Derkjan:
jo hoving gaat maar best met hu hu!
ik blijf wel weg tot het eind van het seizoen, binne we kampioen van nederland no!!! -
13 November 2007 - 19:11
Derkjan:
a leendert
ik zie ook een boel vrouwtjes die op schapen lijken!
dat kan ook nog natuurlijk!
maar mem kijkt ook op deze side dus kan niet alles laten zien. hehehebeeeeeee -
14 November 2007 - 04:49
Vrouw Montsma.:
Ja goedzo jongen, want ik hou je in de gaten.
Onechtelijke kinderen in de familie zijn wij niet van gediend. -
14 November 2007 - 04:55
Afonso Alves:
Ik ga naar Manchester City.
Helaas DJ, je zult mij niet meer live in het HH shirt kunnen aanschouwen.
Doen jullie de groeten aan mijn familia in Brazil?
Groeten,
Alfonso -
14 November 2007 - 19:51
Tinus En Jantsje:
He Evert jonge, vet kapsel! -
14 November 2007 - 21:08
Bearn Bilker:
hallo kollumerlanders. hou jullie haaks. ik ben trots op gullie.
bearn -
14 November 2007 - 21:11
Leo:
hoi jongens,
hebben jullie wel genoeg wc papier bij jullie? Of nemen jullie een gerspolle.
denk om de vitamientjes en het eten goed kouwe.
In kollum sneeuwt het nog niet. Komt nog misschien. Ik heb vandaag ook gas getankt en koffie gedronken. Jullie ook?
leo en stien. -
16 November 2007 - 10:26
Arjen:
He mannen, jullie zijn goed bezig daar zo te zien. Had je eigenlijk helemaal kaal verwacht Evert, luizen hebben nu nog steeds vrijspel vrees ik. Ik wist trouwens niet dat wietze ook mee was (duiveltje).
Doe het rustig aan mannen en pas op voor bijtende honden en ouwe vrouwtjes.
Groet,
Biele -
16 November 2007 - 17:07
Theo:
Jongens,ik lees/hoor het,tis achtermekaar aan de mooie plekjes bekijken.Is het in Cusco en Masjupisjo achteraansluiten of kun je je er tussen gooien?Groetjes,Theo en Mama -
17 November 2007 - 17:24
Jakemeister:
heej evert, dit is jacob de maat/collega van hoving, ben net naar de kapper geweest heb wel mijn haar weggedonderd, is nu vet kort, zeker wel 3 cm afgegaan, wel koud zo om de holle hahaha, zo te zien vermaken jullie je wel altijd leuk ff toeren in het buitenland!! de groeten Jacob -
17 November 2007 - 17:25
Jakemeister:
oh ja, Gorgoroth was ook wel vet, leuk feestje !!!! -
19 November 2007 - 12:27
Geertyo:
Update! -
19 November 2007 - 14:30
Menno En Jose:
aah jonges alles goed zo te zien op de fotos.. nou maak er nog maar wat van eh!
de groeten mennno en jose -
21 November 2007 - 14:39
Ome Arie:
haha de broertjes schapekaas!
heb de site gevonden briefje kwijt natuurlijk heb de foto's van je mooie koppie ook even bekeken evert,ik maar denken wie de f*** is dit...cheers jongens rustig aan -
22 November 2007 - 08:59
Jappie:
Heu mann'n! Ziet er goed uit daar! En dat korte haar staat je goed hoor. Hier alles best, dinsdag Marduk in Sneek! We zullen de honeurs wel even voor jullie waarnemen.
Groetnis ut Boalsert! -
24 November 2007 - 21:55
Reinier Paping:
de 11 stedentocht komt!!!!