Terug in San Jose
27 Oktober 2007 | Costa Rica, San José
Even een korte update
-We zijn weer in San Jose
-Morgen vliegen we naar Lima , Peru
-Derk Jan ligt met buikpijn op bed, of komt het door de muggebeten, of de hamburger van gisteren
-T weer is hier fris
-Voor meer fotos hebben we nu een site op mijnalbum geopend. Volgende week volgen er weer fotos
-Wij staan ook nog op de site van een 2 meiden die we ontmoet hebben. Voor de liefhebber,
www.ellekesuijk.waarbenjij.nu en www.kyrahoevenaars.waarbenjij.nu
was heel gezellig met hun. veel gelachen!
-Ben van plan om vandaag de kapper te bezoeken
Welterusten alvast en tot snel
Ohja, bedankt voor de vele leuke reacties. We zullen proberen jullie allemaal te beantwoorden.
hatsalaflatsa!!!
tegen wie moete heerenveen dit weekend, en tegen wie mut Cambuur..
27 Oktober 2007 - 16:49
Hoving:
He vakantiegangers! Montsma weer teveel bier had zeker! Cambuur heeft verloren (hahahaha) en Heerenveen moet tegen vvv Venlo. -
27 Oktober 2007 - 16:49
Sjoerd:
haha gaat lekker daar met jullie,goed om te horen dat jullie daar veel plezier hebben:D en Derk-Jan beterschap;)
27 Oktober 2007 - 16:54
Heerenveen Fan:
vvv-venlo - heerenveen
cambuur-mvv 0-1 vrijdag gespeeld -
27 Oktober 2007 - 16:55
Wietze M.:
Heerenveen uit tegen VVV, zal de uitslag ook wel even posten.
Evert: dinsdag cambuur weer foar de beker, ik zal wel even voor twee man schreeuwen. -
27 Oktober 2007 - 16:56
Wietze M.:
Hoving moet trouwens eef'n oppasseeee, nul acht'n fuuftig jongeeeh -
27 Oktober 2007 - 17:00
Auke De Sloper:
Wist Rellleeeeh,must beleeeeh,of sms REL naar 058eeeeeeeeh -
27 Oktober 2007 - 17:38
Jellie:
Mijnalbum? En dan...
een link voor de website?
Beterschap Derk jan!
Groetjes -
27 Oktober 2007 - 17:51
0-58.......mja,mooie utslag voor Heerenveen vanavond,Wietze. -
27 Oktober 2007 - 17:55
Cambuur Fan:
haha 0-58 voor hoehoeveen
ze mutte mmar es tegen cambuur voetballe. Cambuur do bist mien leven, do bist mien clubke waark alles voor wil geven....
jaa derk jan het een bierbuik denk ik
27 Oktober 2007 - 18:52
Rudy:
Heerenveen staat 2 nul voor -
27 Oktober 2007 - 19:01
Tjaard/conny:
hey derk jan, beterschap. evert, mocht je naar de kapper gaan, dan zou ik als ik jou was je staart bewaren! maar..... eerst zien, en dan geloven>hi hi.(tijdens fam. weekend zou je je haar toch ook als eens laten knippen?!) groetjes -
27 Oktober 2007 - 19:04
Evert:
Ja die bewaar ik zeker.t zal wel wat gaan stinken in de tas denk ik, af en toe maar es uitwassen. Ja opt familieweekend kwam er in eens iemand met een schaar aanzetten, haha.
groetjes -
27 Oktober 2007 - 19:23
vvv Venlo- SC HEERENVEEN 0-4
Bak Nielsen (3)
Alves (12,71)
Matusiak (86)
27 Oktober 2007 - 20:23
Peter:
He jongens goed om te horen dat alles goed gaat met jullie.
Jullie hebben al veel beleefd in een korte tijd, ben benieuwd wat het volgende avontuur weer met zich mee zal brengen.
DJ beterschap en evert gauw dat haar eraf. -
27 Oktober 2007 - 20:23
Leo:
wat gaje bij die kapper doen?
heb je ook op een krokodokodil gezeten?
doet die man voor de tv wel gewoon....
maar die is nu dood.
veel plezier boys
groetn ut kollem -
27 Oktober 2007 - 21:40
Gina En Jacob:
heeee! dus drekkie is wat ziekjes..beterskap!!mar mooi dot jim et verder na et sin he!
Dus evert,et sil heve met dien haar,eindelijk:)! binne benieuwd.
Maar make jim nog een site aan op mijnalbum.nl?of hest die al maakt.
Nou,veel plesier hi! en vliegse morgen.
Groetsjes en Tut,van Ons -
27 Oktober 2007 - 22:55
Heit:
geen idee over het voetballen. Fijn dat het goed gaat, behalve met DerkJan. beterschap, en niet te veel bier tot je nemen. Dat kan leiden tot buikpijn......... Goeie vlucht toegewenst en tot horens/mailens.
Verder is alles goed hier in Kollum. groetjes heit. -
28 Oktober 2007 - 07:09
Wietze M.:
Mag het even duidelijk zijn dat ik nog wel voor SCH ben, helemaal natuurlijk na vanavond, mooi weer supporter als ik ben.
Maar daarnaast zijn de heer groendijk en ondergetekende ook nog mooi weer cambuur supporters, ik heb hem zien juichen in vak west!
Oh oh Ever, hoe ga je dit verkopen? Mischien zijn ze het in maart vergeten! -
28 Oktober 2007 - 07:12
Alfonso Alvez.:
He guys, great site.
Send greetings to my brothers in Brasil.
Alfonso. -
28 Oktober 2007 - 10:22
Sytske:
Hey Jonkjes.
Wat beleven jullie veel, jullie nemen de dagen goed mee. Super en de foto's zijn ook geweldig... Geniet ervan en wens Derk jan beterschap van me en Evert sterkte haha...
Liefs sytske -
28 Oktober 2007 - 12:34
Karin:
Hee Wereldreizigers,
Zo te lezen vermaken jullie je prima daar! Ik had ook niet anders verwacht;-)Spoor van vernielingen?!?! Jullie vallen ook wel op met lengte en haarkleur...
Ik ben benieuwd wat je van Peru gaat vinden. Mocht je langs Huancayo gaan...doe ze dan de groeten op de Huancavelica straat!
Geniet van jullie reis!
Hasta luego
28 Oktober 2007 - 12:36
Meike En Sjouke:
Gaat lekker daar haha!
En wij zijn ook erg benieuwd of de staat er echt af gaat! Beterschap Derk Jan!
Groetjes Sjouke en Meike -
28 Oktober 2007 - 14:46
Sandra :
Heeee kerels
dus jullie vermaken jullie daar wel goed?
had ook wel ff zin om op vakantie haha
maar oke het is weekend dus ik mag nie klagen :P
heb je je staart er al af evert?? moet wel mee he voor de herinnering
ach ja over 5 maand dan heb je alweer n bloempotkapsel hahaahaha
Veel plezier daar nog!!
Liefs Sandra -
28 Oktober 2007 - 16:16
Sieuwke:
Nou hoorde ik gister van Thea dat jullie al vertrokken zijn.Moest dus net nog ff alle verhalen(tot zover)lezen.Nou het komt wel goed met jullie(denk ik haha)
Hopelijk kom ik jullie wel weer heel tegen bij Jorn en Thea thus.(over lange tijd)
Geniet van de trip en ik ben benieuwd wat voor verhalen er nog meer komen(en ik ben heel benieuwd of evert niet alleen puntjes van zijn haar af heeft laten knippen) -
29 Oktober 2007 - 08:02
Edwin En Rianne:
Hee
Zo te lezen dikke fun daarzo!
En wat lees ik Evert....naar de kapper? Wat mama ook al schreef, op familie weekend zou het ook al eens ;) ik ga er vanuit dat je alleen de puntjes hebt laten knippen.
Ik heb zitten zoeken naar de foto's op mijn album, is dat ook op deze site :S ik kan het zo niet vinden (blond) :D
He have fun daarzo verder!
Groetjes Edwin en Rianne -
29 Oktober 2007 - 11:44
Sjouke:
LIUWARDEN DE GEKSTUH!!!~!!!he smarrige hippies,dou weest ut,wat d,r oek gebeurd altied blieven relluh!uh!hoest alleen maar te bellen uh!058,ik gooi wel een paar fleskes voor jim op huhu!! -
30 Oktober 2007 - 08:16
Andre En Melande:
It sil dus heve!! haha
Derk jan Beterschap.. Goede reis vandaag, zijn benieuwd naar de pics
Ohja en sterkte vandaag bij de kapper, wij zullen aan je denken!!
Groetjes Dre en Mel -
30 Oktober 2007 - 12:49
Elske:
Hee mannen,
Goed om te horen dat het daar leuk en gezellig is!
Derk Jan: beterschap!
Evert: je haar niet te kort doen he?
Hier in NL is verders alles ok!
Cambuur moet vanavond tegen Excelsior (beker) dat weet ik dan toevallig weer...ehm..
Groetjes! -
01 November 2007 - 20:03
Rudi Van Klaske:
He Evert oude drinkebroeder,we volgen jullie site met veel plezier, heb nog een goeie reis verder,( Klaske vind je haar beter zo)
Groetjes uit St.Nic